SKGZ-jaarverslag-2020

03-05-2021

Beste leden en alle lezers van deze website. U hoeft geen hart- en/of vaatpatiënt te zijn om goed geïnformeerd te willen zijn en blijven. Wist u bijvoorbeeld dat u bij een probleem met uw zorgverzekeraar terecht kunt bij de SKGZ?  De SKGZ helpt door bemiddeling en geschilbeslechting problemen tussen tussen consumenten en zorgverzekeraar op te lossen. Nooit gehoord van de SKGZ?  Leest u dan de doelstellingen van deze organisatie en hoe en waarom zij werkt. U treft de link naar deze Stichting hier aan. U vindt er alles over haar organisatie ingedeeld in verschillende rubrieken.

Belangenvereniging Hart- en Vaatpatiënten

6040 AE Roermond

KvK 4176468

print pagina